FLUANTA ENERGIO

Tweelingzielpraktijk/ Spiritueel Centrum

WAAROM FLUANTA ENERGIO

 

Fluanta Energio betekent "stromende energie".

Voor ons betekent het Universele Energie die wij mogen doorgeven voor o.a. energiemassage, energiehealing en meer om u te helpen uw energie in balans te brengen.


Wij hebben diverse cursussen gevolgd en inwijdingen ontvangen om die Universele energie aan anderen door te mogen geven en te onderwijzen, waaronder:

traditioneel Usui Reiki, Shambhala, Kundalini Reiki, Dolphin Trilogy Reiki,  Aura- & Chakrahealing, Innerlijk Kind healing, medium, daarnaast ook: Sai Dharti, Colours of Angels, diverse kaartleggingen, magnetiseren, pendelen.


Sinds november 2019 zijn wij gestart met de opleiding Meervoudige Merkaba Technieken en op 16 januari 2021 hebben wij het diploma Meervoudige Merkaba Technieken - Meesterheler in ontvangst mogen nemen.

Meervoudige Merkaba Technieken helen op multidimensionaal niveau. Dit is de meest krachtige inzetbare energie van dit moment en werkt op al uw lichtlichamen.

Door onze samenwerking ontstaat er ook een krachtig overlappend energieveld. 

Meervoudige Merkaba Technieken werken op alle niveaus zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Je kunt hierbij denken aan:

Angsten, problemen met het gezin, acceptatie en verdieping van seksuele identiteit of ras, ouderdomsklachten en eenzaamheid, liefde voor jezelf en meer. 


Alles  bestaat uit energie. Ook wij mensen waardoor wij onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
E-mailen
Map
Info